Brunsviger med rester af marcipan 1 stk.
Inspiration til "Brunsvigerens dag"
Så er det igen tid til at fejre "Brunsvigerens dag" - nemlig den 10. oktober - ska' du være med?
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
-
Brug dine rester af marcipan for et velsmagende fyld, fx;
Sådan gør du
Her får du inspiration til en saftig og lækker brunsviger med marcipan. Har du rester af marcipan, så brug den i fyldet til din brunsviger - sådan gør du:
1) Margarine røres blød med brun farin.
2) Tilsæt revet marcipan og til sidst lidt mørk sirup.
Rør det godt sammen, og så får du et velsmagende fyld med marcipan.
Fordel fyldet på dejen og bag brunsvigeren i en forvarmet ovn.
Lav fx små brunsviger-smagsprøver, stik ud med forskellige former, og sæt frem på disken og tilbyd dine kunder en lækkerbisken på brunsvigerens dag.
God fornøjelse!