Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

  • Kokos kransekage:

  • 300 g Flormelis
  • 300 g Pasteuriserede æggehvider
  • 200 g Kokosmel (ristet)
  • 180 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg (eller anden frugtfyldning/marmelade)
  • Skumfidus:

  • 250 g Vand
  • 50 g Glukosesirup
  • 450 g Sukker
  • 25 g Vaniljesukker
  • 25 g (12,5 bl.) Husblas
  • Pynt:

  • 750 g Hvid chokolade
  • 3 g (3 stk.) Power Flower Chokoladefarve rød
  • -

  • Glasur

Sådan gør du

Hjerter:
Rør ODENSE Kranse XX med sukker, tilsæt ristet kokos og rør til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.

Sprøjt hjerter af 30 g, på let fedtede ODENSE Miniplader eller bagepapir og bag ved 210 grader i 10-12 min.

Lige efter bagning, laves der en fordybning midt i hjerterne, med bunden af fx en grydeske, så der bliver plads til frugtfyldningen.

Fyld hvert hul med ca. 3 g IGOS Fruit Filling eller anden marmelade.

Skumfidus:
Læg husblas i blød.
Kog vand, sukker og glukose til 118 grader. Hæld sukkerlagen i en kedel med piskeris, tilsæt vaniljesukker og husblas. Rør det kort sammen, så det lige blandes og lad det køle i 10 minutter.

Pisk massen til den er let lun og sej.
Sprøjt straks skumfidus massen, på de bagte hjerter med frugtfyldning.

Lad kagerne stå til tørre min. 6 timer, eller gerne til dagen efter.

Pynt:
Smelt rød farve og tilsæt til den tempererede hvide chokolade.
Dyp hjerterne i den lyserøde chokolade, enten direkte på minipladerne eller enkeltvis.

Pynt fx hjerterne med kærlighedserklæringer skrevet i sprøjteglasur.

 

Tip

Du kan både lave store og små hjerter og sælge dem enkelt- eller stykvis, fint pakket i lille æske eller cellofan.

Pynt med "Sløjfen", lavet med rosa overtræksmarcipan og sælg til eventet "Lyserød lørdag" i uge 40.

Relateret video

Valentins hjerter med Skumfidus