Hjertelige Skumfiduser 60 stk.
Tilbyd dine kunder et sødt lille kransekagehjerte❤ fx til Valentins dag, Mors dag eller sælg som små Petit Fours til konfirmationer, studenterfesten og andre festlige lejligheder. Kan også bruges i forbindelse med "Lyserød lørdag" - landsdækkende event i uge 40 - pynt med "sløjfen" lavet med ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.
- Hjertelige skumfiduser på bund af kokos kransekage, fyldt med frugtfyldning/marmelade og toppet med hjemmelavet skumfidus. Fint pyntet med lyserød chokolade og dekoreret med søde "kærlighedserklæringer".❤❤❤
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
Kokos kransekage:
- 300 g Flormelis
- 300 g Pasteuriserede æggehvider
- 200 g Kokosmel (ristet)
-
Skumfidus:
- 250 g Vand
- 50 g Glukosesirup
- 450 g Sukker
- 25 g Vaniljesukker
- 25 g (12,5 bl.) Husblas
-
Pynt:
- 750 g Hvid chokolade
- 3 g (3 stk.) Power Flower Chokoladefarve rød
-
-
- Glasur
Sådan gør du
Hjerter:
Rør ODENSE Kranse XX med sukker, tilsæt ristet kokos og rør til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.
Sprøjt hjerter af 30 g, på let fedtede ODENSE Miniplader eller bagepapir og bag ved 210 grader i 10-12 min.
Lige efter bagning, laves der en fordybning midt i hjerterne, med bunden af fx en grydeske, så der bliver plads til frugtfyldningen.
Fyld hvert hul med ca. 3 g IGOS Fruit Filling eller anden marmelade.
Skumfidus:
Læg husblas i blød.
Kog vand, sukker og glukose til 118 grader. Hæld sukkerlagen i en kedel med piskeris, tilsæt vaniljesukker og husblas. Rør det kort sammen, så det lige blandes og lad det køle i 10 minutter.
Pisk massen til den er let lun og sej.
Sprøjt straks skumfidus massen, på de bagte hjerter med frugtfyldning.
Lad kagerne stå til tørre min. 6 timer, eller gerne til dagen efter.
Pynt:
Smelt rød farve og tilsæt til den tempererede hvide chokolade.
Dyp hjerterne i den lyserøde chokolade, enten direkte på minipladerne eller enkeltvis.
Pynt fx hjerterne med kærlighedserklæringer skrevet i sprøjteglasur.
Tip
Du kan både lave store og små hjerter og sælge dem enkelt- eller stykvis, fint pakket i lille æske eller cellofan.
Pynt med "Sløjfen", lavet med rosa overtræksmarcipan og sælg til eventet "Lyserød lørdag" i uge 40.