Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • Marcipancrumble:

  • 240 g Rørsukker
  • 240 g Hvedemel
  • 120 g Smør
  • Jordbær/rabarber kompot:

  • 1.250 g frosne Jordbær
  • 1.250 g frosne Rabarber
  • 750 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • 1.000 g Flødecreme

Sådan gør du

Marcipancrumble:
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade.
Bages ved 200 °C i ca. 15 min.

Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.

Jordbær/rabarber kompot:
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens.
Køles af til stuetemperatur.

Samling:
Kompot kommes i bunden af et glas, ca. 75 g. Der kommes marcipan crumble oven på (ca. 25 g), og til sidst kommes der en skefuld flødecreme (20 g) på toppen.