Trifli med jordbær/rabarber 40 stk.
Kan sælges i glas som en frisk sommerdessert eller bare som en sød fristelse til kaffen - to go!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Marcipancrumble:
- 240 g Rørsukker
- 240 g Hvedemel
- 120 g Smør
-
Jordbær/rabarber kompot:
- 1.250 g frosne Jordbær
- 1.250 g frosne Rabarber
- 750 g Sukker
- 20 g Vaniljesukker
- 1.000 g Flødecreme
Sådan gør du
Marcipancrumble:
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade.
Bages ved 200 °C i ca. 15 min.
Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.
Jordbær/rabarber kompot:
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens.
Køles af til stuetemperatur.
Samling:
Kompot kommes i bunden af et glas, ca. 75 g. Der kommes marcipan crumble oven på (ca. 25 g), og til sidst kommes der en skefuld flødecreme (20 g) på toppen.