Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

  • 2.700 g Croissantdej, færdigrullet
  • 1.000 g Borgmestermasse
  • 3.000 g Flødecreme
  • (eller anden marmelade, eller IGOS Fruit Filling Rabarber, Blåbær, Æble, Appelsin)

  • 600 g Hvid chokolade
  • 1 g Power Flower Chokoladefarve rød (eller gul, blå)
  • 60 g Pynt: Frysetørret hindbær (blendet til støv)

Sådan gør du

Croissantdej rulles ned til 3 mm, borgmestermasse fordeles ovenpå og rulles sammen. Skær snegle på ca. 60 g, læg på plader og lad dem raske.
Bages ca. 16 min. ved 200 grader.

Flæk sneglene, når de er afkølet.

Creme:
Vend flødecremen med frugtfyldningen. Sprøjt cremen på croissantbundene og læg toppen på.

Chokoladeoblat:
Hvid chokolade farves med rød farve (Power Flower eller anden farve til chokolade) og tempereres. Chokoladen smøres ud på plastik og inden det har sat sig helt, udstikkes oblater ca. Ø5 cm.
Chokoladen afkøles gerne i pres, så den holder sig lige.

Pynt med en rød chokoladeoblat og frysetørret hindbær/hindbærstøv.

Tip

Tilfør cremen anden smag, brug fx anden marmelade eller IGOS Fruit Filling Rabarber, Blåbær, Æble eller Appelsin, og farv chokoladeoblaten i ønsket farve.