Kaj kage 80 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 80 stk.
-
Base
- 1.500 g Mazarinbunde (1 plade)
- 1.000 g Lagkagebunde (1 plade)
- 500 g Kompot jordbær
-
ENTEN Smørcreme
- 1.500 g Smørcreme
- 100 g Jordbær Pasta
-
ELLER chokoladecreme med jordbær
- 1.500 g Chokolade ganache hvid
- 450 g Kompot jordbær
-
Topping
Sådan gør du
Jordbærkompotten smøres ud på mazarinbunden. Lagkagebunden lægges øverst på kompotten. Med rund udstikker Ø 5 cm stikkes 80 bunde ud. Smørcreme, smagt til med jordbærpasta, eller chokoladecremen sprøjtes på bundene, beregn 20 g creme pr. bund.
TIP: Bundene med creme kan opbevares på frost i pladepose og tages ud til færdiggørelse løbende.
Marcipanovertræk rulles ned på 2,5 mm. Lidt smørcreme smøres på marcipanen, så den hæfter på cremen. Marcipanen stikkes ud med rund udstikker Ø 9 cm og lægges over cremen. Munden snittes og kajkagen dekoreres færdig med øjne og evt. gelé.
Bunden dyppes i mørk overtræk.
Pynt/dekoration: Rød gelé, hvid glasur, ODENSE Overtræk mørk.
Tip
TIP: Bundene med creme kan opbevares på frost i pladepose og tages ud til færdiggørelse løbende