Glaze 2707 gram
Foto: Her vist sort glaze, Passionstærte påske 2020.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2707 gram
- 390 g Vand
- 600 g Sukker
- 600 g Glukose
- 430 g Kondenseret mælk
- 30 g Husblas (15 bl.)
-
650 g
- 7 g Pastafarver farve efter eget valg
Sådan gør du
- Vand, sukker og glukose koges op, og kondenseret mælk tilsættes sammen med den udblødte husblas.
- Siruppen hældes over chokoladen og ønsket farve tilsættes.
- Glazen blendes grundigt med stavblender - gerne op til 5 min.
- Undgå luftbobler ved at holde blenderhovedet under overfladen hele tiden.
- Opbevar glazen på køl og anvend den ved ca. 35 grader.
Tip
Rester af glaze kan fint genbruges. Opbevares på køl, dækket helt tæt med film.