Græskar kage med Brown & Sweet 1 stk.
Inspiration til Halloween salget
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
- 2.460 g Brown and sweet bund
-
Abrikos- eller jordbærmarmelade eller
-
-
Karamelcreme:
- 1.500 g Smørcreme
-
ODENSE Overtræksmarcipan orange og sort
Sådan gør du
2 bunde på Ø 14 cm og 1 bund på Ø 10 cm stikkes ud og lægges sammen med abrikos-/jordbærmarmelade eller frugtfyldning jordbær-ribs.
Karamelcreme:
Smørcreme - se grundopskrift røres sammen med karameltrøffel.
Karamelcreme smøres på begge sider af kagen og toppes op øverst. Overtræksmarcipan orange rulles ned på 3 mm og trækkes over kagen.
Dekorer som et Halloween græskar med stilk, øjne, næse, mund og øjenbryn med sort overtræksmarcipan.