Ingredienser

Opskrift er beregnet til 72 stk.

  • 350 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 300 g Hvid chokolade
  • 100 g Piskefløde
  • 150 g Peanuts saltede
  • 75 g Pistaciekerner
  • 5 g Flage Salt
  • 150 g

Sådan gør du

Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af ODENSE Konfektbakke på bagepapir.

Fløden koges op og hældes over chokoladen. Omrøres til al chokoladen er smeltet.

Nødderne tilsættes og massen fordeles i bakken, salt drysses over og køles helt af.

 

Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med hvid overtræk. 

Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker, pr bakke.

Tip

TIP! Server små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd