Pistaciekonfekt 72 stk.
Sælg som konfekt til jul eller som to-go snitte!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 72 stk.
-
350 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 300 g Hvid chokolade
- 100 g Piskefløde
- 150 g Peanuts saltede
- 75 g Pistaciekerner
- 5 g Flage Salt
-
150 g
Sådan gør du
Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af ODENSE Konfektbakke på bagepapir.
Fløden koges op og hældes over chokoladen. Omrøres til al chokoladen er smeltet.
Nødderne tilsættes og massen fordeles i bakken, salt drysses over og køles helt af.
Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med hvid overtræk.
Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker, pr bakke.
Tip
TIP! Server små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd