Hindbærstænger 85 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 85 stk.
-
Stænger
- 1.400 g Kransekagemasse
-
500 g Sprøjteklar Nougat - 1 kg
-
Hindbærmasse
- 1.800 g Kransekagemasse
- 200 g Hindbær Puré optøet
-
Topping
-
170 g Mandelsplitter - 1 kg
-
340 g Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
Sådan gør du
1400 g kransekagemasse sprøjtes med x-tylle ud i stænger i pladens længde. Nougat sprøjtes midt på kransekagestængerne.
Ca. 1800 g kransekagemasse rørt op med hindbærpuré sprøjtes med stjernetylle i cirkler på toppen af stængerne. Drys med mandelsplitter.
Bages ved 210° C i ca. 16 min.
Stængerne kan evt. rettes op med 2 skrabe lærred efter bagning. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.
Stængerne skæres i stykker á ca. 50 g og enderne og bunden dyppes i mørk chokolade.