Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.

  • Kransekagemasse:

  • 5.000 g Kranse XX - 1 kg
  • 2.000 g Sukker
  • 800 g Æggehvider
  • Champagne broken gel:

  • 1.650 g Verdi
  • 650 g Sukker
  • 100 g Citronsaft
  • 20 g Gellan (Texturas)
  • 20 g Citras (Texturas)

Sådan gør du

Kransekagemasse:

Kranse XX og sukker køres sammen. Æggehvide tilsættes lidt efter lidt. Sprøjtes ud med ODENSE Snabeltylle i pladens længde. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.

 

Champagne broken gelé:

Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.

 

Fremgangsmåde:

Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og bunden dyppes i hvid overtræk. Champagne broken gelé sprøjtes ned i "rillen" - og stykket "dækkes" af et stykke hvid chokolade pynt.