Kransekage med champagnegelé 150 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
-
Kransekagemasse:
-
5.000 g Kranse XX - 1 kg
- 2.000 g Sukker
- 800 g Æggehvider
-
Champagne broken gel:
- 1.650 g Verdi
- 650 g Sukker
- 100 g Citronsaft
- 20 g Gellan (Texturas)
- 20 g Citras (Texturas)
Sådan gør du
Kransekagemasse:
Kranse XX og sukker køres sammen. Æggehvide tilsættes lidt efter lidt. Sprøjtes ud med ODENSE Snabeltylle i pladens længde. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.
Champagne broken gelé:
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.
Fremgangsmåde:
Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og bunden dyppes i hvid overtræk. Champagne broken gelé sprøjtes ned i "rillen" - og stykket "dækkes" af et stykke hvid chokolade pynt.