Kransekagefestival hindbær 56 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 56 stk.
- 2.240 g Kransekagemasse hindbær
- 1.120 g Cremeux hindbær
Sådan gør du
Kransekagemasse hindbær:
Se grundopskrift.
Hindbærfyldning:
IGOS Fruit fillings hindbær, klar til brug kan anvendes her.
Eller lav selv af 1000 g hindbærmarmelade og 5 bl. husblas. Smelt den udblødte husblas og bland det sammen med hindbærmarmeladen.
Kransekagestængerne tages ud fra køl og hindbærfyldningen fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen.
Sættes på frost indtil det har sat sig helt.
OBS! Hindbær cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt
Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.
Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.