Marcipanæg Hindbær/Rom 25 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 20 g Frysetørret hindbærpulver
- 20 g Rom
-
PYNT:
- 300 g Hvid chokolade
- 5 g Frysetørret solbær-/hindbærpulver
Sådan gør du
Ingredienserne blandes og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g. Op til 5 stykker rulles i ODENSE Æggerulle stor. Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper.
Tryk dem godt ned, så spyddet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke, at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret hvid chokolade.
Pynt æggene umiddelbart efter dypning med en blanding af ODENSE Rosa støv og solbær- eller hindbærpulver. Der kan med fordel anvendes en lille the-sigte, til at drysse pulveret over med.
Tip
Anvend ODENSE Æggerulle, stor og ODENSE Æggedypper til rationel produktion af dine marcipanæg til påskesalget.