Påskemuffin 110 stk.
Muffin med silkmousse. der er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 110 stk.
-
4400 g Mazarin kageblanding (se grundopskrift)
-
3080 g Silkmousse (se grundopskrift)
-
1100 g Lemoncurd (se grundopskrift)
-
Pynt fx:
-
440 g Chokoladepynt Bunny (æske á 112 stk.)
Sådan gør du
Sprøjt 40 g mazarin kageblanding (se grundopskrift) i muffinform og bag ved 175 grader i 25-30 min.
Pynt de afkølede muffins med 28 g silkmousse (se grundopskrift), 10 g lemoncurd (se grundopskrift) og påskepynt.
Tip
Kan med fordel opbevares på frost uden chokoladepynt.