Påskesnitte med silkmousse 72 stk.
Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 72 stk.
-
2500 g Mazarin kageblanding (se grundopskrift)
-
2000 g Silkmousse (se grundopskrift)
-
Pynt fx:
-
720 g Lemoncurd (se grundopskrift)
-
216 g Chokolade spåner hvide
-
144 g Chokoladepynt æg assorteret (72 stk.)
Sådan gør du
Bag 2500 g mazarin kageblanding (se grundopskrift) i en kantplade ved 175 grader i 35 min.
Vend bunden ud på en bageplade med bagepapir og fordel 2000 g silkmousse (se grundopskrift) på.
Frys og skær snitter på 5 x 7 cm.
Pynt med 10 g lemoncurd (se grundopskrift), æggeskal og hvide chokoladespåner.
Tip
Kan med fordel opbevares på frost uden chokoladepynt.