Sofus Skildpadde 1 stk.
Sådan gør du
STEP 1:
Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet.
Hoved – Ø6 cm, sættes på kagen, det hele smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
STEP 2:
Kagen overtrækkes i ODENSE grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm, markeres med kugleformet modelleringpind og sprayes med airbrush, eller pensles med flydende frugtfarve i markeringerne. Brug ca. 50/50 grøn og brun farve.
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2
Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1
Pupil: Ekstra hvid overtræksmarcipan – lille prik
Mund: Sort overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4
Hale: Grøn overtræksmarcipan – 4 g
Ben: Grøn overtræksmarcipan – 4 x 4 g
Kagen pyntes med øjne, mund, hale og ben.