Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 400 g Linsedej
  • Appelsincreme

  • 250 g Kagecreme
  • 50 g Kompot appelsin
  • Kakao Makronmasse

  • 200 g Bitter 00 - 5 kg
  • 215 g Sukker
  • 35 g Hvedemel
  • 15 g Kakao
  • 140 g Pasteuriserede æggehvider
  • Topping

  • 20 g Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg

Sådan gør du

Appelsincreme:
Creme og kompot blandes sammen.

Kakao makronmasse:
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og kakao tilsættes og til sidst æggehvider.

Makronlinser:
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og 30 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med chokoladespåner og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.