Choko makronlinse 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 400 g Linsedej
-
Appelsincreme
- 250 g Kagecreme
- 50 g Kompot appelsin
-
Kakao Makronmasse
-
200 g Bitter 00 - 5 kg
- 215 g Sukker
- 35 g Hvedemel
- 15 g Kakao
- 140 g Pasteuriserede æggehvider
-
Topping
-
20 g Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg
Sådan gør du
Appelsincreme:
Creme og kompot blandes sammen.
Kakao makronmasse:
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og kakao tilsættes og til sidst æggehvider.
Makronlinser:
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og 30 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med chokoladespåner og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.