Chokolade trilogi-tærte 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 4.900 g Chokoladebund til 7 kantplader
-
Ganache - mørk, lys og hvid laves af 1000 g piskefløde til 400 g chokolade
- 3.000 g Piskefløde
-
400 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
400 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg
-
400 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
-
Topping
-
200 g ODENSE Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg
Sådan gør du
CHOKOLADEBUND (7 KANTPLADER):
Se grundopskrift
GANACHE
(hvid, lys og mørk laves med 1000 g piskefløde og 400 g ODENSE chokolade pastil)
Fløden koges op og hældes over chokolade pastillerne.
Omrøres til chokoladen er smeltet og stilles på køl til næste dag. Ganachen piskes op inden brug.
TRILOGI-TÆRTE
1000 g oppisket hvid chokolade ganache fordeles på en hel plade frossen chokoladebund (ca. 2450 g)
1200 g oppisket mørk ganache fordeles på en anden plade frossen chokoladebund og bundene lægges sammen, creme mod creme.
1000 g oppisket lys chokolade ganache fordeles på toppen af den øverste bund og der drysses med mørke chokoladespåner.
Pladens kanter skæres af og den deles i 20 tærter på ca. 10 x 11 cm (4 x 5). Siderne dekoreres med mørk chokoladepynt som foto med ODENSE chokoladespåner.