Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 4.900 g Chokoladebund til 7 kantplader
  • Ganache - mørk, lys og hvid laves af 1000 g piskefløde til 400 g chokolade

  • 3.000 g Piskefløde
  • 400 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 400 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg
  • 400 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
  • Topping

  • 200 g ODENSE Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg

Sådan gør du

CHOKOLADEBUND (7 KANTPLADER): 

Se grundopskrift

GANACHE
(hvid, lys og mørk laves med 1000 g piskefløde og 400 g ODENSE chokolade pastil)

Fløden koges op og hældes over chokolade pastillerne.
Omrøres til chokoladen er smeltet og stilles på køl til næste dag. Ganachen piskes op inden brug.

 

TRILOGI-TÆRTE

1000 g oppisket hvid chokolade ganache fordeles på en hel plade frossen chokoladebund (ca. 2450 g)

1200 g oppisket mørk ganache fordeles på en anden plade frossen chokoladebund og bundene lægges sammen, creme mod creme.

1000 g oppisket lys chokolade ganache fordeles på toppen af den øverste bund og der drysses med mørke chokoladespåner.

Pladens kanter skæres af og den deles i 20 tærter på ca. 10 x 11 cm (4 x 5). Siderne dekoreres med mørk chokoladepynt som foto med ODENSE chokoladespåner.