Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.

  • 300 g Chokoladebund til 7 kantplader
  • Skum

  • 900 g Perlesukker
  • 100 g Lys Sirup
  • 300 g Vand
  • 500 g Pasteuriserede æggehvider
  • 150 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg

Sådan gør du

CHOKOLADEBUND
300 g chokoladebund masse fordeles i firkantet aluform nr. 7371.
Bages ved 165º C i ca. 22 minutter.

SKUM
1. Sukker, lys sirup og vand blandes og varmes op til 120º C, lidt vaniljesukker kan evt. tilsættes lagen.
2. Æggehviderne piskes til ½ volumen ved middel hastighed og den varme sukkerlage tilsættes hviderne i en tynd stråle, der skal løbe ned langs indersiden af kedlen.
3. Pisk skummet færdig ved lav hastighed i ca. 30 min. Den skal være helt kold, før den er klar.

4. skum og chokolade blandes sammen og sprøjtes på bunden.

5. Tærterne flammes af ved 240 grader i ca. 8 minutter.


Beregn ca. 50 g puré pr. bund.