Chokoladetærte med rabarber 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Mazarinmasse med chokolade:
- 5.000 g Mazarinmasse 2 (almindelig)
-
1.000 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
Tærte:
- 2.340 g Linsedej
- 1.080 g Rabarber
Sådan gør du
MAZARINMASSE MED CHOKOLADE:
Chokolade pastillerne smeltes og blandes i mazarinmassen, lige inden tærterne gøres klar til afbagning. Beregn 300 g masse pr. tærte.
Rabarberstykker, frosne.
TÆRTE
Linsedejen rulles ned til 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø20 cm. Tærteformene fores med dejen. 300 g mazarinmasse fyldes i formene og 60 g rabarberstykker fordeles på dejen. Bages ved 190º C i 38-40 min. og afkøles. Pensles eller sprayes med neutral gelé på toppen.
Tip
Tærten kan lunes, evt. på grill, og serveres med is.