Grilltærte med hindbær/kransekage 32 stk.
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Oprørt kransekagemasse
-
1.500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 650 g Flormelis
- 400 g Æggehvider
-
Grilltærte
- 4.160 g Linsedej
- 8.000 g Sommer-mazarinmasse
- 1.600 g Hindbær muld fra frost
Sådan gør du
- Ingredienserne røres sammen til kransekagemasse.
- Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
- Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og hindbærsmuld drysses oven på.
- Kransekagemasse sprøjtes med tyl i fletmønster øverst på tærten.
- Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.
Tip
- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.