Grilltærte med mynte/lime 32 stk.
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Grilltærte
- 4.160 g Linsedej
- 6.400 g Sommer-mazarinmasse
-
Myntestreusel
- 750 g Sukker
- 340 g Brun Farin
- 750 g Smør
- 1.125 g Hvedemel
- 1 bundt Mynte Blade, hakket
-
-
- 480 g Lime (saft af lime)
Sådan gør du
- Myntestreusel: Ingredienserne røres sammen med spartel.
- Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
- Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og myntestreusel drysses øverst. Limesaft fordeles oven på streuslen lige inden bagning.
- Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.
- Pynt evt. med reven lime skal.
Tip
- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.