Rabarber marengstærte 45 stk.
Små portionstærter med rabarberfyld, toppet med marengs og fint pyntet med små hjerter. Sælg fx til Valentinsdag, Mors dag eller andre anledninger.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 45 stk.
- 900 g Mørdej
- 810 g Mazarinmasse 1:1 uden mel
-
Marengs & små hjerter:
- 300 g Sukker
- 120 g Vand
- 120 g Pasteuriserede æggehvider
-
Rød farve, flydende
-
250 g
Sådan gør du
Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet. Tilsæt rød farve.
Hjerter:
Smelt overtræk. Farv det lyserødt og sprøjt små og store hjerter.
Samling:
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og 18 g mazarinmasse fyldes i.
Bag de små tærter ved 2000 C i ca. 18 min.
Fyld de afkølede tærter med 20 g rabarber frugtfyld. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.
Pynt tærterne med marengs og hjerter.
Tip
Holdbarhed 1 døgn med marengs på.