Napoleonshat amarena 100 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 100 stk.
- 1.400 g Linsedej
- 2.500 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 400 g Amarenabær (drænet vægt)
-
800 g
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
Et amarenabær sættes midt på hver linsebund.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose oven på amarenabærret på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210° C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i mørk chokolade og kan dekoreres med frysetørret frugtpulver
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.