Napoleonshat skovbær 96 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 96 stk.
- 1.350 g Linsedej
- 2.000 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 400 g Skovbær optøet
-
770 g
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
2000 g sprøjtebar masse blandes med 400 g skovbær, drænet vægt.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210° C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i hvid chokolade og kan dekoreres med revet hvid chokolade.
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.