Kan du huske trenden med donuts?
Nu kommer den igen, bare forklædt som en elegant croissant.
Kom med fra starten på den nye trend og boost dit salg med croissanter.
Det er nemmere end du tror og du bestemmer selv, hvor kreativt det skal være.
Den perfekte croissant
Den perfekte croissant er luftig indeni, har en sprød krummende overflade og fine toner af smør i både duft og smag. Du kan bage dine croissanter fra bunden ELLER du kan købe dem færdige klar til at bage, afhængig af hvad din tid siger. Begge dele er godt.
Surprise Surprise
Har du ti minutter, har du tid nok.
Med udgangspunkt i færdigbagte croissanter kan du, på ingen tid give kunderne en oplevelse og friste ud over de oplagte anledninger som morgenmaden og eftermiddagskaffen. Med dit valg af pynt og fyld kan du løfte croissanten et niveau op i pris - og hæve fristelses-niveauet i disken til "uimodståeligt"! Samtidig kan croissanten gøre dit bageri relevant dagen igennem - som den lille on the go-snack, mødeforplejning til de lokale virksomheder, mini-croissanter til receptionen og meget mere.
Find inspiration herunder...
FRISTELSER I ALLE FORMER
En croissant der er sprød, smørfyldt og perfekt bagt kan have mange former. Alt er tilladt. Det kan være en krans, en blomst eller den kvadratiske Croissant Square, der frister og fanger blikket.
Pynt og fyld gør en verden til forskel - brug ODENSE Trøffel og Fruit Fillings i dine croissanter
HOW TO
Twice baked croissanter
- kender ud det?
Vil du gerne undgå madspild, optimere dine omkostninger og i det hele taget bare være mere bæredygtig i dine valg? Så husk, at du med fordel kan bruge daggamle croissanter til superlækre fyldte croissanter. Det hedder Twice baked, altså dobbeltbagte. De daggamle croissanter får nyt liv og egner sig fint til at blive fyldt og bagt igen.
Derfor er croissanter så geniale
Croissanten har eksisteret i flere hundrede år, lige siden en østrigsk bageri i Paris lavede den klassiske gærdejs giffel om og bagte den i butterdej. Voila! som franskmændene siger, så havde han skabt croissanten.