Cheesecake rabarber 4 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
-
Kiksebund
- 800 g Digestive kiks
- 200 g smeltet Smør
-
Cheesecake
- 1.500 g neutral Flødeost
- 375 g Sukker
- 225 g Pasteuriserede æg
- 2 stk. Citronskal
-
Havregryns crumble
- 500 g Havregryn
- 250 g Sukker
- 250 g Brun farin
- 250 g Smør
Sådan gør du
Kiksebund
Knus kiksene og bland med smeltet smør, og fordel kikseblandingen i 4 springforme på Ø 20 cm.
Smør rabarberfrugtfyldningen ud på kiksebundene.
Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen og fordel på ovenpå.
Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble og fordel ovenpå cheesecaken.
Bag kagerne ved 1600 C i 50-60 min.
Sælg kagerne med eller uden ekstra pynt.