Croissant Fastelavnsbolle 100 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 100 stk.
- 4.000 g Croissantdej, færdigrullet
- 1.000 g Borgmestermasse
-
(eller andre marmelader/IGOS Fruit Fillings med fx æble, hindbær, blåbær eller appelsin)
- 3.000 g Piskefløde
Sådan gør du
Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm – (1183) og trykkes let ud til siderne.
Dejen raskes og midten trykkes igen ned.
10 g remonce sprøjtes på midten og de bages ved 220 grader i ca. 16 min.
Croissantbollen fyldes op med 25 g IGOS Fruit Filling Rabarber (eller andre smage) og pyntes med flødeskum.