Hasselnød Brownie - Støt Brysterne 100 stk.
Lav din helt egen Lyserød Lørdag event eller brug hele uge 40 til sjove "lyserøde" arrangementer. Pynt fx din butik op med små lækre brownies, fint pyntet med en lyserød cremeux og "sløjfen" lavet med ODENSE Overtræksmarcipan rosa.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 100 stk.
-
Hasselnød Brownie:
- 1.000 g Smør
- 245 g Hvedemel
- 2.000 g Sukker
- 800 g Pasteuriserede æg
- 400 g Kakaopulver
-
Cremeux:
- 1.000 g Piskefløde
- 1.000 g Sødmælk
- 500 g Pasteuriserede æggeblommer
- 300 g Sukker
- 1.500 g Hindbærpuré
- 2.025 g Hvid chokolade
- 18 bl. Husblas
-
Evt. rød farve
Sådan gør du
Cremeux:
Udblød husblas i koldt vand i 10 min.
Fløde og mælk koges op og legeres til 82 grader med æggeblommer rørt med sukker - se evt. video.
Den udblødte husblas tilsættes sammen med hindbærpuré og evt. rød farve. Cremen hældes over chokoladen og den blendes helt glat. Sættes på køl natten over.
Brownie:
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smør og nougat sammen, og vend det i æggesnapsen. Sigt mel og kakaopulver og vend det i massen. Vend hasselnødder i til sidst.
Fordel massen i en kantplade og bag ved 160 grader i ca. 35 min.
Browniebunde skæres i 3x7 cm og cremeux sprøjtes på med en blad/rosentyl.
Kagerne pyntes med "sløjfer" af ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.
Tip
Se også hvordan du sprøjter cremeux med en blad/rosentyl på vores Digitale Fagcenter.