Roulade med frugtfyldning 24 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 450 g Pasteuriserede æggeblommer
- 450 g Sukker
- 10 g Vaniljepasta
- 270 g Smør (blødt)
- 270 g Mandelmel
- 50 g Bagepulver
- 405 g Hvedemel
- 10 g Salt
-
-
- 675 g Pasteuriserede æggehvider
-
Sådan gør du
(2 bunde til 6 hele roulader eller 24 stykker)
Pisk æggeblommer med sukker og vanilje, til en lys og luftig æggesnaps.
Rør det bløde smør i og vend de tørre ingredienser i.
Pisk æggehviderne stive og vend i massen.
Fordel massen på 2 bageplader med bagepapir og drys med mandelflager.
Bages ved 1800 C i ca. 15 min.
Lad bundende afkøle let og vend dem straks ud på sukkerdrysset bagepapir.
Fordel frugtfyldning på bundene og rul dem stramt. Lad rouladerne afkøle helt og skær enten i 3 hele roulader pr. bund – 6 i alt, eller 24 portionsstykker, som pyntes enkeltvis.