Ingredienser

Opskrift er beregnet til 17400 gram

  • 5.000 g ODENSE Bittermasse 00 - 5 kg
  • 1.500 g Sukker
  • 2.500 g Pasteuriserede æggeblommer
  • 1.500 g Pasteuriserede æg
  • 1.250 g Margarine
  • 1.500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 1.500 g Sukker
  • 1.500 g Pasteuriserede æggehvider
  • 1.000 g Hvedemel (sigtet)
  • 150 g Kakao pulver (sigtet)

Sådan gør du

1. Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.

2. Chokoladen smeltes og smørret/margarinen tilsættes chokoladen og det røres sammen. Mænges derefter i massen.

3. Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver.

4. Massen fordeles med 2450 g i hver kantplade og bages i 25 min. ved 165º C.

Tip

Med denne smagfulde chokoladebund har du basen til flere slags kager.