Chokoladebund til 7 kantplader 17400 gram
Til 7 kantplader
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 17400 gram
-
5.000 g ODENSE Bittermasse 00 - 5 kg
- 1.500 g Sukker
- 2.500 g Pasteuriserede æggeblommer
- 1.500 g Pasteuriserede æg
- 1.250 g Margarine
-
1.500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
- 1.500 g Sukker
- 1.500 g Pasteuriserede æggehvider
- 1.000 g Hvedemel (sigtet)
- 150 g Kakao pulver (sigtet)
Sådan gør du
1. Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.
2. Chokoladen smeltes og smørret/margarinen tilsættes chokoladen og det røres sammen. Mænges derefter i massen.
3. Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver.
4. Massen fordeles med 2450 g i hver kantplade og bages i 25 min. ved 165º C.
Tip
Med denne smagfulde chokoladebund har du basen til flere slags kager.