Gulerodskage (1 plade) 3153 gram
Grundopskrift på Gulerodskage, 1 plade eller til 50 muffins.
Anvendes fx til Halloween Gulerods Muffins og Gulerodsstang med appelsinmarcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 3153 gram
- 450 g Smør blødt
- 300 g Sukker
- 300 g Brun farin
- 600 g Pasteuriserede æg
- 600 g Hvedemel
- 50 g Bagepulver
- 20 g Kanel
- 8 g Salt fint
- 825 g Gulerødder revet
Sådan gør du
Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og salt og vend det i dejen. Ved til sidst revet gulerødder i.
Dejen fordeles i kantplade og bages ved 1750 C i 35 min.
Tip
Anvendes muffins forme, bruges der 60 g pr. kage og bages i ca. 25 min.