Silkmousse 3162 gram
Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 3162 gram
- 12 g Husblas (6 bl.)
-
1000 g Avokadotern - optøet (alternativt kan der bruges sammen mængde fløde, hvid avokado vil undlades)
- 150 g Limesaft
-
1000 g Chokolade pastil hvid
- 1.000 g Fløde
Sådan gør du
Sæt husblas i blød i koldt vand.
Blend avokadotern med limesaft og varm det forsigtigt op.
Tilsæt husblas og hæld over chokoladen.
Blend til en homogen masse og afkøl til ca. 40 grader.
Pisk fløden til let skum og vend i avokadocremen.