Crispy chokokadekonfekt 60 stk.
Nem og hurtig julekonfekt
Dine kunder har travlt op til jul, men jules skal der. Ingen vil gå ned på konfekt. Så bring konfekten helt frem i butikken på disken eller i montren i julemåneden. Frist med små smagsprøver. God fornøjelse med julerierne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
- 100 g Fløde
- 200 g Hvid chokolade
- 200 g Hvid chokolade (til bunden)
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 4 mm og læg i ODENSE Konfektbakke med bagepapir i bunden.
- Kog fløden op og hæld over den hvide chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet. Tilsæt de ristede mandler.
- Fordel massen på marcipanen og pynt med ODENSE Mix Knas eller anden crunch mix.
- Lad konfekten sætte sig helt på køl og vend den ud.
- Smør marcipanbunden med tempereret hvid chokolade og skær konfekten ud i 3x3 cm.
Tip
Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer med 2 af hver smag, og husk at pynte poser eller æsker.
Pynt fx med små guldstjerner, til-og-fra kort eller små julehjerter. Det løfter indtrykket.