Dadelkonfekt 144 stk.
Sælg som konfekt til jul eller som to-go snitte!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 144 stk.
-
700 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
-
250 g
- 20 g Pailleté Feuilletine
- 300 g Dadler uden sten
Sådan gør du
Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af 2 ODENSE Konfektbakker på bagepapir.
100 g chokolade smeltes og blandes med Pailleté Feuilletine.
Massen fordeles på marcipanen og det hele sættes på køl, til chokoladen har sat sig.
Mandler blendes groft. Dadler og den smeltede chokolade tilsættes, og blendes til en jævn masse.
Massen fordeles i bakken, læg evt. bagepapir over og rul jævnt ud med en rullepind. Massen køles helt af.
Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med mørk overtræk. Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker.
Tip
TIP!
Vælg de bedste dadler med sten, og udsten dem inden brug.
Server fx små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd.