Marcipan-nougatbar-konfekt 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Nougattrøffel
-
200 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
- 200 g Piskefløde
-
150 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
-
Bar
-
450 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 400 g Mørk chokolade
Sådan gør du
NOUGATTRØFFEL:
Fløden koges op og hældes over chokoladen og der røres rundt til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag.
ODENSE nougat 1 smeltes og røres i chokoladetrøflen.
BAR:
Marcipanen rulles ned på 5 mm og lægges i konfektbakken, som er foret med silikonepapir i bunden.
Nougattrøffel smøres ud på marcipanen og bakken stilles på køl til trøflen er skærefast.
Pladen vendes ud og der skæres 18 bar på hver 2,5 cm i bredden. Hver bar dyppes i tempereret mørk chokolade. Kan drysses med hasselnøddeflager og dekoreres med et sprøjtet nougathjerte.