Ingredienser

Opskrift er beregnet til 300 stk.

Sådan gør du

  1. Kog vand og salt op, tilsæt peanuts/mandler. Lad dem trække i ca. 20 min.
  2. Hæld vandet fra og tør peanuts/mandler i ovnen ved 140 grader i ca. 15 min.
  3. Hak peanuts/mandler groft.
  4. Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
  5. Smelt nougat ganske let og temperer de 1.000 g mørk chokolade. Bland det sammen.
  6. Bland de saltede peanuts/mandler i.
  7. Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
  8. Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
  9. Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
  10. Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
  11. Skær ud i ønsket konfektstørrelse, fx 3 x 3 cm.

Tip

Tilbyd fx bestilling af konfekt, til de mange, der har svært ved at nå det selv.
Tilbyd æsker med 24 stk. til kalenderpakker eller en mindre portion. Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade.
Sælg som sampak i ODENSE Tinæske med æskeindlæg til i alt 18 stk. (2x9 stk.).