Mozartkugler 100 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 100 stk.
-
1.500 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
-
500 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
-
500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
Sådan gør du
Pynt: ODENSE Rosa Støv blandet med frysetørret solbærpulver eller ODENSE Guld Støv blandet med kakaopulver. Del marcipanen i stykker af 15 g, og tril dem til kugler omkring stykker af nougat på 5 g.
Lad kuglerne hvile, gerne et døgn under plastik. Dyp kuglerne i tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen sætter sig, sigtes pynten over med en lille fin sigte (en te sigte kan bruges).
Tip
Sælg fx mozartkuglerne i lille ODENSE sort rudeæske med 9 stk. eller enkeltvis fra fad.