Bar' Mandler 105 stk.
LÆKRE SNACKBARER
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 105 stk.
- 1.100 g Mørdej
-
Marcipan Cookiemasse
-
770 g ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg
- 1.000 g Sukker
- 685 g Æggehvider
- 50 g Bagepulver
- 17 g Vaniljesukker
-
Pynt
-
525 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
-
ODENSE Bronze Støv - 5 g
Sådan gør du
MARCIPAN COOKIEMASSE:
Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Det hele blandes godt sammen.
SAMLING:
Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180° C. i 35-40 min. Når bunden er bagt sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i 3 x 8 cm. barer, som pyntes af med chokolade, mørk trøffel og mandler vendt i ODENSE Bronze Støv.