Ingredienser

Opskrift er beregnet til 105 stk.

  • 1.100 g Mørdej
  • Marcipan Cookiemasse

  • 770 g ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg
  • 1.000 g Sukker
  • 685 g Æggehvider
  • 50 g Bagepulver
  • 17 g Vaniljesukker
  • Pynt

  • 525 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
  • ODENSE Bronze Støv - 5 g

Sådan gør du

MARCIPAN COOKIEMASSE:

Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Det hele blandes godt sammen.

 

SAMLING:

Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180° C. i 35-40 min. Når bunden er bagt sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i 3 x 8 cm. barer, som pyntes af med chokolade, mørk trøffel og mandler vendt i ODENSE Bronze Støv.