Coconut-bar med Malibu - Årets nytårskransekage 2015 38 stk.
Årets nytårskransekage Coconut-bar med Malibu, inspireret af vinderen af Danmarks bedste kransekagestykke 2015, lavet af Mette Sophie Olsen, Conditori La Glace.
Sød og eksotisk kokos kransekage smagt til med Malibu og frisk passion.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 38 stk.
-
Coconut-bar
- 1.000 g Kokos
- 1.000 g Sukker
-
600 g ODENSE Bittermasse 00 - 1 kg
- 1.000 g Pasteuriserede æggehvider
-
1.000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 200 g Sukker
- 50 g Malibu rom
- 150 g Æggehvider
-
Passionglasur
- 500 g Flormelis
- 100 g Passion Puré
-
Topping
-
ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
- Kokosflager
Sådan gør du
Kokos, sukker og Bitter 00 blandes i kedlen og røres sammen. Æggehvider tilsættes ad 3 gange, og massen røres blød til en ensartet masse.
Kokosmasse, Kranse XX, sukker og Malibu køres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Massen sprøjtes ud med rund tylle Ø 22 mm i stænger i en plades længde.
Stængerne bages ved 180° C i ca. 14 min.
Stængerne kan opbevares på frost indtil færdiggørelse og anvendelse.
Stængerne deles i stykker á 50 g. Ender og bund dyppes i mørk chokolade. Passionsglasur sprøjtes på toppen og pyntes med kokosflager.