Donna 120 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 120 stk.
-
Bund
-
2.000 g Kranse XX - 1 kg
-
400 g Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 1.000 g Sukker
- 500 g Pasteuriserede æggehvider
-
Top
-
500 g Kranse XX - 1 kg
- 200 g Sukker
- 50 g Flormelis
- 125 g Æggehvider
-
Topping
-
480 g Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
500 g Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
Sådan gør du
Bund:
Masse, hasselnødder, sukker og praline røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Top:
Masse, sukker og flormelis røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Donna:
Bundmassen sprøjtes ud med snabeltylle i stænger i ønsket længde. Trøflen sprøjtes midt på stængerne. Topfyldet sprøjtes med spaghetti-tyl øverst på stængerne.
Bages ved 210° C i ca. 12 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.
Stængerne deles i stykker á 46 g og enderne samt bunden dyppes i mørk chokolade.