Ingredienser

Opskrift er beregnet til 120 stk.

  • Bund

  • 2.000 g Kranse XX - 1 kg
  • 400 g Hasselnødder, hakkede - 5 kg
  • 1.000 g Sukker
  • 500 g Pasteuriserede æggehvider
  • Top

  • 500 g Kranse XX - 1 kg
  • 200 g Sukker
  • 50 g Flormelis
  • 125 g Æggehvider
  • Topping

  • 480 g Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 500 g Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg

Sådan gør du

Bund:
Masse, hasselnødder, sukker og praline røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Top:
Masse, sukker og flormelis røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Donna:
Bundmassen sprøjtes ud med snabeltylle i stænger i ønsket længde. Trøflen sprøjtes midt på stængerne. Topfyldet sprøjtes med spaghetti-tyl øverst på stængerne.

Bages ved 210° C i ca. 12 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Stængerne deles i stykker á 46 g og enderne samt bunden dyppes i mørk chokolade.