Kransekage kakao m/hindbær gelé 150 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
-
Kransekagemasse kakao:
-
5.000 g Kranse XX - 1 kg
- 2.000 g Sukker
- 700 g Pasteuriserede æggehvider
- 300 g Vand (kogende)
- 200 g Kakao pulver
-
Hindbær broken gelé:
- 1.650 g Hindbærpuré
- 650 g Sukker
- 200 g Citronsaft
- 20 g Gellan (Texturas)
- 20 g Citras (Texturas)
Sådan gør du
Kransekagemasse kakao:
Kranse XX og sukker køres sammen, æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Kakaopulver og vand røres sammen og tilsættes kransekagemassen. Massen sprøjtes ud i stænger med ODENSE trekant tylle 2, mellem størrelse. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.
Hindbær broken gelé:
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.
Fremgangsmåde:
Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og enderne dyppes i ODENSE Overtræk mørk. Hindbær broken gelé sprøjtes som 6 små toppe hele vejen hen af stykket, pyntes evt. med guld.