Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.

  • Kransekagemasse kakao:

  • 5.000 g Kranse XX - 1 kg
  • 2.000 g Sukker
  • 700 g Pasteuriserede æggehvider
  • 300 g Vand (kogende)
  • 200 g Kakao pulver
  • Hindbær broken gelé:

  • 1.650 g Hindbærpuré
  • 650 g Sukker
  • 200 g Citronsaft
  • 20 g Gellan (Texturas)
  • 20 g Citras (Texturas)

Sådan gør du

Kransekagemasse kakao:

Kranse XX og sukker køres sammen, æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Kakaopulver og vand røres sammen og tilsættes kransekagemassen. Massen sprøjtes ud i stænger med ODENSE trekant tylle 2, mellem størrelse. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.

 

Hindbær broken gelé:

Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.

 

Fremgangsmåde:

Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og enderne dyppes i ODENSE Overtræk mørk. Hindbær broken gelé sprøjtes som 6 små toppe hele vejen hen af stykket, pyntes evt. med guld.