Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile i køleskabet et døgn.

Sprøjt eller rul stænger ud og form om en hjerteformet udstikker, eller form i hånden.
Brug ca. 200 g kranskagemasse til et hjerte.

Bag hjerterne ved 2200 C i 12-14 min.

Pynt med tempereret chokolade, ca. 20 g pr. hjerte.

Kransekagekugler til fyld (ca. 125 stk.):
600 g Hvid chokolade
ODENSE Bronzestøv
Pistacienødder, fint hakket
Kakaonibs
Frysetørret hindbærpulver

Resterende kransekagemasse trilles til kugler af ca. 14 g og bages ved 2200 C i 12-14 min.

Kuglerne trilles først i hvid tempereret chokolade og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronzestøv og frysetørret hindbærpulver.

Tip

Hent skabelon til kransekagehjerte her