Kransekagehjerte & kugler 30 stk.
Kransekagehjerter med fyld til alle anledninger, fx til Valentins dag, Mors dag, fødselsdag, til Pinse og studenterfesten eller som en sød fristelse til jul og nytår.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 2.000 g Sukker
- 750 g Pasteuriserede æggehvider
- 800 g Mørk chokolade
-
600 g Hvid chokolade
- Pistacienødder
- Kakaonibs
- Frysetørret hindbærpulver
Sådan gør du
Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile i køleskabet et døgn.
Sprøjt eller rul stænger ud og form om en hjerteformet udstikker, eller form i hånden.
Brug ca. 200 g kranskagemasse til et hjerte.
Bag hjerterne ved 2200 C i 12-14 min.
Pynt med tempereret chokolade, ca. 20 g pr. hjerte.
Kransekagekugler til fyld (ca. 125 stk.):
600 g Hvid chokolade
ODENSE Bronzestøv
Pistacienødder, fint hakket
Kakaonibs
Frysetørret hindbærpulver
Resterende kransekagemasse trilles til kugler af ca. 14 g og bages ved 2200 C i 12-14 min.
Kuglerne trilles først i hvid tempereret chokolade og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronzestøv og frysetørret hindbærpulver.
Tip
Hent skabelon til kransekagehjerte her