Kransekagehjerter 14 stk.
Kransekagehjerter flot pyntet til alle anledninger, fx til Valentinsdag, til værtindegave, til fødselsdag eller til Mors dag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
-
Kransekagemasse:
- 250 øko. Rørsukker
- 90 øko. Æggehvider
-
Chokoladecreme:
- 1.000 øko. Fløde
-
3-400 g lys, mørk eller hvid chokolade
Sådan gør du
Chokoladecreme:
Kog fløde op og hæld over chokoladen. Rør til chokoladen er helt smeltet, og sæt på køl natten over.
Kransekagemasse (1 plade):
Bland ingredienser til en fast kransekagemasse. Rul massen ned til 10 mm mellem 2 stykker bagepapir. Læg på bageplade og sæt på frost, gerne natten over.
Brug en hjerteformet udstikker og stik små eller store hjerter ud på den frosne kransekage. Bag ved 200 grader i ca. 10-12 min.
Chokoladecremen piskes op til en fast creme inden brug.
Pynt med dutter af chokoladecreme, fx marengs, friske bær, spiselige blomster, sukkerperler, Guld- eller Rosa Støv - slip fantasien løs og lave flotte hjertekager til butikken.