Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.

Sådan gør du

Kransekagetop 19-ringe til ca. 41 pers.
Oprørt kransekagemasse sprøjtes ud til kransekagestænger og afkøles.
Bland 1 bøtte ODENSE Støv med ½ kg sukker og kom sukkerblandingen på et stykke bagepapir eller i en kantplade.

Rul de afkølede kransekagestænger heri, undgå så vidt muligt, at få sukkerblandingen på bunden af stængerne. Stængerne formes til top og bages på dobbeltplade ved 2000 C i ca. 12-14. min.

Antal ringe, pers. og ca. vægt:

Kransekagetop, 7 ringe, 8 pers., 350 g
Kransekagetop, 10 ringe, 14 pers., 590 g
Kransekagetop, 13 ringe, 22 pers., 890 g
Kransekagetop, 15 ringe, 28 pers., 1.125 g
Kransekagetop, 17 ringe, 34 pers., 1.375 g
Kransekagetop, 19 ringe, 41 pers., 1.650 g
Kransekagetop, 21 ringe, 49 pers., 1.975 g
Kransekagetop, 22 ringe, 53 pers., 2.140 g

Tip

For at fremhæve den gyldne farve, kan rørsukker anvendes til guld- og bronzestøv, og hvidt sukker til rosa støv.