Pyramide kransekager 75 stk.
Pyramide kransekage er nem at fremstille i silikoneform.
Pyramideformen giver kagedisken et helt nyt moderne, minimalistisk udtryk.
Afpyntningen er enkel, men meget elegant og giver kransekagen et lækkert moderne touch.
Pynt med guld, bronze eller rosa støv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 75 stk.
- 960 g Sukker
- 336 g Pasteuriserede æggehvider
- 375 g Mørk chokolade
- Kakaopulver
Sådan gør du
1. Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
2. Kransekagemasse vejes af på 50 g og trykkes ned i Silikoneform til pyramider.
3. Bages ved 200 grader i 12 min.
4. Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.
5. Dyp bunden i tempereret chokolade.
6. Lav et hul i midten af pyramiden og fyld med ODENSE Trøffel og slut af med en roset på toppen.
7. Pynt evt. med et drys af kakaopulver (10 g) blandet med ODENSE Guld/Bronze Støv (2 g), eller flormelis blandet med ODENSE Rosa Støv.
Tip
Trøffel kan smages til med Bailey, Kaffe Latte pasta, eller frysetørret hindbær, for en variation af smagen.