Guldæg med appelsinsmag 50 stk.
Med hjælp af ODENSE Æggerulle er det nemt at lave fyldte påskeæg.
Pak æggene - gerne forskellig slags - i en lille cellofanpose med bånd omkring, så er de klar til salg.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
- 35 g Appelsinpasta
- 500 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Ælt marcipanen med appelsinpasta.
- Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten.
- Saml marcipanen med nougaten.
- Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.
- Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.
- Dyp æggene i tempereret mørk chokolade.
- Pynt med ODENSE Guldstøv.
Tip
Dekoration / variation:
- Hvid chokolade, en fin streg mørk chokolade og et lille drys ODENSE Guldstøv.
- Mørk chokolade, et lille strejf reven appelsinskal og et lille drys ODENSE Guldstøv.
- Hvid chokolade og ODENSE Guldstøv.