Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (hakket og ristet)
  • 100 g Amarenabær (finhakket)
  • 15 g Cognac
  • 300 g Mørk chokolade
  • 15 g ODENSE Mandelflager - 5 kg (hakket og ristet)

Sådan gør du

Ingredienserne blandes sammen og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g.
Op til 5 stykker rulles i ODENSE stor Æggerulle.

Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper. Tryk dem godt ned, så spydet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.

Pynt æggene umiddelbart efter dypning med ristede mandelflager.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper