Marcipanæg Amarena 25 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
-
100 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (hakket og ristet)
- 100 g Amarenabær (finhakket)
- 15 g Cognac
- 300 g Mørk chokolade
-
15 g ODENSE Mandelflager - 5 kg (hakket og ristet)
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g.
Op til 5 stykker rulles i ODENSE stor Æggerulle.
Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper. Tryk dem godt ned, så spydet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.
Pynt æggene umiddelbart efter dypning med ristede mandelflager.
Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper. Tryk dem godt ned, så spydet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.
Pynt æggene umiddelbart efter dypning med ristede mandelflager.