Marcipanæg Appelsin 44 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 44 stk.
-
Appelsinkompot
- 2 stk. Appelsiner (usprøjtet)
- 200 g Sukker
- 200 g Vand
-
Marcipanæg
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Appelsinkompot
- 300 Mørk chokolade
- 12 Revet Appelsinskal
Sådan gør du
APPELSINKOMPOT:
Appelsinerne skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og den afkøles. Kompotten kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.
MARCIPANÆG:
Marcipan og appelsinkompot æltes sammen og marcipanen rulles til en pølse.
Del marcipanen i stykker af ca 25 g (mellem æggerulle) eller 45 g (stor æggerulle) og rul dem i ODENSE Æggerulle.
Lad marcipanæggene tørre op på overfladen, et døgn, inden de dyppes i tempereret mørk chokolade, med ODENSE Æggedypper og pyntes færdig med tørret appelsinskal.