Marcipanæg Lime 44 stk.
Marcipanæg formes nemt, hurtigt og ensartet med æggerullen fra Odense Marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 44 stk.
-
Limekompot
- 4 stk. Lime (usprøjtet)
- 400 g Sukker
- 400 g Vand
-
Marcipanæg
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Limekompot
- Revet Limeskal
- 300 g Hvid chokolade
Sådan gør du
LIMEKOMPOT:
Lime skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og skallerne sies fra. Kompotten afkøles og kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.
MARCIPANÆG:
Marcipan og limekompot æltes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade. Pynt med revet limeskal.