Marcipanæg Nøddeoverraskelse i chokoladeskaller 50 stk.
Brug ODENSE Mini Chokoladeskåle til påskeæggene, så bliver de ekstra fine og fylder lidt mere.
Marcipanæggene, rullet med ODENSE Æggerulle mellem, gemmer på hasselnødder og et blødt uimodståeligt nougatfyld.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
- 500 g Lys chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat og hasselnødder i midten.
- Saml marcipanen om nougaten og hasselnødderne.
- Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.
- Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.
- Dyp æggene i tempereret lys chokolade.
- De færdige æg lægges i chokoladeskallerne.
Tip
Dekoration / variation:
- Lys chokolade og flagesalt.
- Mørk chokolade og hakkede hasselnødder.
- Mørk chokolade og en fin streg hvid chokolade.